
Dufter som ved Middelhavets bredder: Marinerede mini-oksefiletskiver, serveret med en sauce af soltørrede tomater og pinjekerner 
Tilberedning: 25 min. (plus tid til marinering) 
 
Marinade:
1 fed hvidløg
½ tsk tørret timian
1 tsk citronskal (økologisk)
peber
1 spsk (oliven)olie
8 skiver oksefilet (à 40 g).
Sauce:
30 g pinjekerner
1 løg
1 spsk olie til at stege i
1 presset hvidløgsfed
50 g soltørrede tomater
1 spsk (oliven)olie
4 spsk grønsagsfond. 
3 spsk hakket bredbladet persille
salt og peber 
 
Presset hvidløgsfed, timian, citronskal, lidt peber og olie røres sammen og smøres på 8 skiver oksefilet. 
Mariner kødet i ½ time. 
 
30 g pinjekerner ristes på en tør pande. 
Løget hakkes og svitses let i 1 spsk olie på en pande sammen med 1 presset hvidløgsfed. 
Soltørrede tomater skæres i terninger, pureres sammen med løgblandingen, 1 spsk olivenolie og 4 spsk grønsagsfond. 
Pinjekernerne og hakket bredbladet persille røres i. 
Der krydres med salt og peber. 
 
Kødet deles i 2 portioner, der svitses kraftigt i olie i 1-2 min. på hver side. 
Krydres med salt og serveres med saucen og ovnbagte/grillede rodfrugter.