Logo

Østershat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Østershat

 

En dejlig, mild svamp som kan bruges til at forny alle svamperetter i stedet for champignon, dog er konsistensen lidt finere. Den er god til at holde faconen ved tilberedning og tager nemt smag fra andre ingredienser. 

 

Tips til tilberedning
• Brug østershatte i wokretten eller i svampesaucen til en god bøf.

 

I sæson

Januar til December

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pastagratin med svampeHerligt duftende og appetitligt sprød. En nydelse for store som for små. Desuden meget...
• Champignonpaté med rødkålssalatLav blot fuld portion af denne gode paté, selvom I ikke er fire i familien. Rester er gode...
• BøgehatBøgehatten har eksisteret i flere århundreder, men er først for nyligt blevet tilgængelig...
• GulerodsdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os