Logo

Drueagurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Drueagurk

 

Drueagurken stammer fra Asien og tilhører samme art som asier. Det er en lille grøn, umoden agurk som bruges til syltning, deraf også navnet sylteagurk, som den også går under.

 

Tips til tilberedning

Bruges til syltning med eddike

 

Vidste du at...

Cornichoner er en syltet drueagurk.

 

Opbevaring

I køleskab i ca. 8-10 dage.

 

I sæson

Juli til September

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Thai agurkesalat med rejerDenne opskrift er taget med hjem fra Thailand og stammer fra den nordøstlige del af...
• Bitre agurkerAgurkeplanten er en etårig krybende plante, der er beslægtet med squash og honningmelon....
• Thai agurkesalat med rejerDenne opskrift er taget med hjem fra Thailand og stammer fra den nordøstlige del af...
• Belgisk risbudding Denne opskift stammer, som navnet antyder, fra Belgien hvor den er kendt som rijspap. I...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os