Logo

Estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Estragon

 

Franske Estragon stammer fra Sydeuropa, hvor den i stor udstrækning anvendes i madlavningen. Den har en slægtning i den russiske estragon, som er mere hårdfør, men langt fra så smagfuld som den franske lakridsagtige sødme.

 

I sæson

Januar til December

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Basilikum, rødBasilikum stammer oprindeligt fra tropiske områder i Asien og det østlige Afrika hvor den...
• SalvieI sæson Januar til December
• RosmarinRosmarin er en stedsegrøn krydderurt, som vokser vildt i mange lande omkring Middelhavet....
• Signes æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!