Logo

Hornfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hornfiskefileten læges med skinsiden ned af og fyldes med rigelig og godt skyllet persille, foldes og skæres i passende stykker på ca. 10 cm længde. Holdes sammen med en kødnål. Krydres med salt og peber, vendes evt. i lidt rugmel og steges forsigtig i en god olie før den serveres med en ny kartoffel kogt en stilk løvstikke, en klat smør og et vred citron.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ForårsløgForårsløg stammer oprindeligt fra Asien og tilhører løgfamilien. Det er en særlig art af...
• RødtungeRødtunge er et dyrere og finere alternativ til rødspætten. Rødtungens kød er fast og hvidt...
• Gulerod, farvetDe farvede gulerødder egner sig oftest bedst til at spise i rå tilstand. Hvis man vælger...
• Figentærte på en tynd tærtebund med kanel og honningcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os