Logo

Opal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Opal

 

Frugten modner først i august.

Små - middelstore, runde blommer med rød-blå dækfarve og saftigt, gult kød med god smag.

 

Tips til tilberedning

• Halver nogle blommer f.eks. sveskeblommer eller opalblommer. Smelt lidt sukker på en pande til det er gyldent. Kom lidt smør i. Steg blommerne gyldne. Server dem med vaniljeis.

• Fordel halve blommer i et ovnfast fad. Drys med sukker. Bag blommerne ved 200 °C i ca. 25 minutter. Spis dem med flødeskum og evt. et drys knuste makroner.

 

I sæson

August til August

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her