Logo

Persillerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Persillerod

 

Persillerod kommer fra Middelhavs-området og er nært beslægtet med almindelig persille. Bladene kan også bruges i maden som erstatning for persille.

Persillerod og pastinak ligner hinanden, men persilleroden er mere fast og en anderledes smag end den sødere pastinak.

 

• Persillerod bliver sprød og knasende når den tilberedes.

 

I sæson

September til Marts

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsinkogte rodfrugterRodfrugterne får både syrlighed og sødme fra appelsinerne, og lidt ingefær er prikken over...
• Rodfrugt–fritter med chilimayoSpis som tilbehør til helstegt kylling eller andebryst, bøf og burger eller som en salat...
• KnoldselleriRå knoldselleri smager lidt a la bladselleri. Tilberedt er smagen fyldig, mild og sød. I...
• Valnødde-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os