Logo

Grillstegte kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegte kødboller

 

Disse grillstegte kødboller smager endnu bedre med en kold kartoffelsalat eller med bagte kartofler og en grøn salat.

Til 4-6 personer Tilberedningstid: ca. ½ time. Hvile- og køletid: ½ time

 

#

750 g hakket kalve- og flæskekød

3 spsk rasp

3 spsk kaffefløde

1 fed presset hvidløg

salt og peber fra kværn

½ portion koldt kryddersmør

 

olie til pensling

*

1. Ælt en fars af kød, rasp, fløde, hvidløg og krydderier. Den skal være ret fast.

 

2. Form farsen til ret store boller.

Skær det kolde smør i 1 cm terninger, og læg en terning i midten af hver bolle.

Farsen skal dække omhyggeligt.

 

3. Læg bollerne på en tallerken, og smør dem med olie.

Stil tallerkenen til afkøling i køleskabet ½ time.

 

4. Den varme grill skal også pensles med olie og bollerne grilles i god afstand fra gløderne, 10-12 cm.

Tril dem frem og tilbage, så de ikke mister faconen.

De skal stege ca. 15 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her