Logo

Æg Foo Yung

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 spsk olie
1 fed hvidløg finthakket
2 tsk frisk ingefær finthakket
3-4 forårsløg finthakkede
2 stilke bladselleri finthakkede
100 g rejer
100+ g krabbekød
50 g skinke
8 æg
salt, peber
50 g friske bønnespirer
sojasauce
 
Varm 1-2 spsk af olien i en tykbundet stegepande.
Tilsæt hvidløg, ingefær, forårsløg og selleri og steg 1 minut.
Kom blandingen i en skål og tilsæt rejer, krabbekød og skinke og bland godt.
Pisk æggene med salt og peber i en anden skål.
Rør dem i blandingen sammen med bønnespirer.
Varm resten af olien, hæld ca. 2 dl æggemasse på panden ad gangen og steg de små æggekager 2-3 minutter på hver side.
Tilsæt evt. lidt mere olie.
Pynt med forårsløgstrimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her