4 pocherede æg 
2 spsk  smør 
4 store kogte artiskokbunde 
8 ansjosfileter 
50 g  finthakket skinke 
1 l. vand 
1 spsk  eddike 
 
Flødespinat: 
2 spsk  smør 
250 g  frossen spinat optøet 
2 tsk  hvedemel 
1 dl  piskefløde 
salt, peber 
revet muskatnød 
 
Hollandaisesauce: 
3 æggeblommer 
1 spsk  citronsaft 
180 g  smeltet smør gerne usaltet
 
Varm ovnen op til 150ºC. 
Smelt smørret i et ovnfast fad.
Vend artiskokbundene i smørret og anbring dem samt ansjosfileter og skinke hver for sig i fadet.
Dæk fadet til og stil det i ovnen 5-10 minutter indtil det er gennemvarmet. 
Flødespinat: 
Smelt smørret i en lille kasserolle, der kan tåle at komme i ovnen.
Tilsæt spinaten og når al væsken er fordampet, drys hvedemel over og rør godt.
Tilsæt fløden og når spinaten er tyk, smag til med salt og peber og muskat.
Fjern fra varmen, dæk kasserollen til og stil den i ovnen. 
Hollandaisesauce: 
Pisk æggeblommerne med citronsaft og salt i en skål, der sættes i vandbad.
Pisk uafbrudt, og tilsæt det smeltet smør.
Saucen bliver jævn under opvarmningen, men den må ikke koge, da den så vil skille. 
Pocher æggene, anret spinaten med skinke, ansjoser og artiskokbunde og herefter æg og sauce og server straks.