4 kg  flade ribben - ikke dem der minder om flæsk 
Marinade: 
2 dl  vand 
4 dl  Heinz tomatketchup 
2 spsk  Colemans sennepspulver 
3 spsk  mørk farin 
3 spsk  honning 
1 tsk  stødt oregano 
2 spsk  Worchestershire sauce 
3 spsk  Sambal Olek (Vigtigt) 
Peber og lidt salt 
1 stort hakket løg 
3 fed hakket hvidløg 
2 spsk  eddike (ikke krydret) 
2 tsk  røgsalt (kan fås i Specialkøbmanden - men kan dog udelades) 
 
Alle ingredienserne til marinaden kommes i en gryde og koges ved svag varme og jævnlig omrøring i 15 min. 
Derefter afkøles det. 
Ovnen forvarmes til 200ºC. 
Ribbenene lægges på ovnristen og pensles med marinaden.
Sættes i midten af ovnen og pensles hver 5. min. i 45 min. 
Vendes og pensles igen hver 5. min. i 45 min.
 
Tips: Serveres med resten af marinaden - Pommes Frites evt., med 
hjemmerørt remoulade og Cole Slaw.