Logo

Asparges med serranoskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 skiver skinke serrano- eller parma (halverede på langs)
1 bdt grønne asparges
8 stk soltørrede tomater i olie
8 skiver stærk chilipølse fx chorizo
 
Anret på fad:
Stærk chilipølse, soltørrede tomater i olie og blancherede asparges med serrano- eller parmaskinke.
Damp aspargesene i kogende letsaltet vand i 3-4 minutter.
Lad dem afkøle og rul skinken omkring.
Anret på fadet med pølse og soltørrede tomater.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ristaffel og pandekager med isRistaffel er en rigtig familie-klassiker, og børn er ofte glade for selv at kunne vælge...
• GalettesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med skinke og ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta - fromage med kanelsyltede rabarberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os