Logo

Broccoliterrine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8 æg
3 dl mælk
500 g broccoli
peber
lidt stødt muskat
smør til formen

Broccolibuketterne skæres fra stokken og blancheres 2-3 min.
En sandkageform (ca. 1 l.) pensles med smeltet dulle og beklædes med bagepapir.
Broccolibuketterne stilles i formen med stokken opad.
Sammenpisket æg og væske, krydret med salt og muskat, hældes over
buketterne og formen stilles forsigtigt i ovnen ved 150-175º.
Lad temperaturen afhænge af, om du skal have noget andet i ovnen samtidig. Ved 175º skal terrinen have mellem 1 og 1 1/2 time.
Den er færdig, når den er stivnet helt igennem.
Serveres med tomatsalat til kogt skinke eller hellefisk.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gordon bleu 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sfomato di pollo En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn lasagne 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertfondue med vanillecreme og hindbærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!