Logo

Butterdejssnegle med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 plader butterdej
200 g skinkerester, småt skåret eller en lille rest hamburgerryg
2 spsk cremefraiche 38%
1 tsk sennep

Skinkeresterne blendes.
Blandes med cremefraiche og sennep.
Røres hurtigt sammen. Ikke for længe, så vil farsen skille og blive tynd. Smøres på butterdejspladen, som foldes fra højre og venstre ind mod midten.
Trykkes let sammen og sættes i køleskabet i ½ time.
Skæres i skiver på ½ cm.
Lægges på bagepapir og bages ved 180°C i 15-20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her