500 g kalvefilet, 4 skiver
½ tsk Dijon sennep
4 mager skinke tynde skiver
4 tynde skiver Dansk Emmentaler
1 æggehvide
50 g hvedemel
1 tsk salt
½ tsk peber
1 æg
50 g rasp
75 g til stegning smør
citronbåde
harricots verts
pommes frites
Kødet bankes ud til ca. 1 cm. tykkelse. Smøres på den ene side med sennep.
På halvdelen af kødskiverne lægges en skive ost og en skive skinke, der knapt må nå ud til kanterne.
Disse smøres med æggehvide, før kødet foldes sammen og fæstnes med tandstikkere eller kødpinde.
Vendes i hvedemel, der er blandet med salt og peber.
Derefter paneres de i sammenpisket æg og rasp.
Smørret kommes på panden, når det er gyldent lægges kødet i, og det steger 3-4 min. på hver side.
Kødpindene fjernes, og kødet anrettes på et fad, overhældt med stegesmørret, garneret med citronbåde og drysset med hakket persille.
Serveres med sauteret haricorts vert og kartofler sauteret i smør og paprika.