1 dl hakket løg
2 fed hakket hvidløg
2 spsk olie
25 g smør
2.5 dl ris
salt, peber
½ tsk cayennepeber
1 laurbærblad
1 stilk bladselleri
2 spsk hakket persille
1 finhakket grøn peber
2 spsk tomatpure
4 flåede ituskårne tomater
6-7 dl bouillon
300 g mager skinke
300 g kogt hønsekød
2 krydrede pølser
150 g rejer
Hakket persille
Hakket løg og hvidløg svitses let gyldne i olie og smør.
Lange ris svitses med et øjeblik (må ikke blive brune).
Krydderier og de øvrige ingredienser tilsættes, undtagen kød, pølser og
rejer, og retten småsnurrer under låg i ca. 20 minutter.
Skinke, hønsekød og pølser skæres i store terninger/skiver og kommes i
gryden sammen med rejerne.
Retten snurrer sagte videre i 10 minutter.
Smages til med salt og peber og drysses med persille.
Tips: Retten kan varieres med forskelligt kød, som kalkun, krokodille,
vaskebjørn.