Logo

Døde frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kogt kød
1 løg
2 æg
100 g røget flæsk eller bacon
2 skiver franskbrød uden skorpe
salt og peber
 
Hak kødet i en kødhakker, blender eller foodproces­sor sammen med flæsket og løget. Franskbrødet udblø­des i vand, trykkes af og røres i farsen sammen med æggene. Tilsæt peber og salt efter behag.
Form farsen til frikadeller og server sammen med stuvede bønner, ærter og gulerødder med kogte kartof­ler.
Frikadellerne kan steges lidt, men det er ikke meningen.
 
Frikadeller kendes i ethvert hjem, men dette er en no­get anderledes opskrift.
Be­mærk at frikadellerne faktisk bør spises som de er, men mange vil nu nok foretrække at stege dem lidt på panden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her