Logo

Flæsketernsuppe fra Nyord

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne opskrift stammer fra den lille ø Nyord nord for Møn. Lettere kan det ikke blive.
 
Røget flæsk skåret i terninger koges sammen med gule­rødder, kartofler og porrer skåret i mindre stykker, samt med svesker med sten.
Retten koges i 30 min. og smages til med eddike og suk­ker.
Mængden af ingredienser afhænger helt af antallet spi­sende personer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her