Logo

Fløjlsgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fløjlsgrød


#

100 g hvedemel
100 g kartoffelmel
2 l mælk
4 æggeblommer
kanelsukker
smør
*


Rør melet og kartoffelmelet sammen med ½ liter kold mælk til en klumpfri jævning.
Bring 1½ liter mælk i kog og kom jævningen heri.
Lad grøden få et opkog.
Pisk æggeblommerne sammen og pisk dem i den varme grød.
Server grøden med kanelsukker og smør.
Server et glas saft til.
 
I tiden omkring 1850 og der­efter spiste man ensartet og solidt. Ofte var det grødret­ter, der stod på bordet. Det var ikke sjældent, at man spiste grød- eller kålretter op til 5 gange om ugen, både til middag og aften. Dog blev der oftest kød, pølse eller flæsk til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (6 stemmer)
Siden er blevet set 10.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her