Logo

Fyldte butterdej snacks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

– med ost, parmaskinke – en salt sag lige til øllet…

1 plade butterdej
100 g parma skinke (eller prøv med ristet bacon)
100 g god ost

Butterdejen rulles ud og skæres i firkanter a 6 x 6 cm. Osten skæres i små firkanter, Parmaskinken rulles om osten og de små portioner lægges ind på midten af butterdejsfirkanterne. De rulles som croissanter, hjørne mod hjørne, og stilles i køleskabet.

Lige samtidigt med at lækkersulten kommer, sættes ovnen til 200ºC og når den er varm stilles rullerne ind, hvor de skal have 15-20 min (efter ovnens effekt).
Gyldenbrune og varme sættes de på fad med andre spændende snacks.
Lige til øllet…

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her