Logo

Gåseleverpostej 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gåselevere
1 lille spskf. hvedemel
1 spsk revet rugbrød
1-2 æg
5-6 ansjoser
1 løg
1 dessertskf. smeltet svinefedt
en lille smule allehånde
ubetydeligt med nelliker
3 spsk mælk

Leverne hakkes. Røres op med de øvrige ingredienser.
Dejen hældes nu i en lille skål eller form af passende størrelse, rigelig stor, så den fede masse ikke flyder over.
Den beklædes med fine flæskeskiver, og man gør bedst i også at belægge den med tynde skiver af fedt flæsk foroven.
Dette forhindrer, at den bliver for brun og tør i stedet for væsket og smuk lysebrun.
Skålen sættes i ovnen i en bradepande, hvori der er lidt kogende vand. Bages i vandbad ved 200°C i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her