Billedet er forkert: toasten er sammenlagt og med skinke og persille. Spis noget let i aften – følg opskriften her og send os et godt billede af den rigtige lækre tost.
4 skiver oksefilet (500 g)
2 spsk solsikkeolie
havsalt og friskkværnet peber
4 skiver toastbrød
3 tomater
20 g friskost med krydderurter
60 g gouda (30+)
nogle salatblade
2 kviste salvie
*
A. Skyl kødet, dup det tørt og steg det i solsikkeolie på begge sider i 3 min.
Krydr med salt og peber.
B. Rist toastbrødet gyldenbrunt.
Skyl tomaterne og skær dem i skiver.
C. Smør friskosten på brødet.
Læg kød, tomat- skiver og gouda ovenpå.
D. Gratiner under en forvarmet grill i 2 min.
Anret brødet på salatbladene og pynt med salvie.
Per Portion 1542/370 kJ/kcal. 34 g protein. 16 g fedt. 14 g kulhydrat. 1 g fibre.