Super nemt og en fryd for både øje og mund!
2 personer. Er du alene så halver portionen. (25 min)
# ingredienser:
4 fadkoteletter
olie
salt og peber
2 rødløg i grove både
6 friske figner, halverede
2 spsk flydende honning
½ dl balsamico
plukket timian
TILBEHØR
en stor, fyldig salat
godt brød
*
sådan laver du grillet svin med friske figner:
1. Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande, til de er
gyldne og akkurat gennemstegte.
Tag dem af panden. Krydr med salt og peber.
2. Kom løg på panden, og lad dem stege kort.
Kom figner ved, og steg i ½-1 minut.
Tilsæt honning og eddike, og lad det koge op.
Hæld hele pandens indhold over koteletterne, og servér
straks med en fyldig salat og godt brød.
TIPS: Har du ikke friske figner, kan du bruge skønne
tørrede.