Logo

Gudhjemmadyppa 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g fedt, røget flæsk i terninger
4 hakkede skalotteløg
3 spsk hvedemel
Kogevand fra fisk
2 spsk eddike
2 tsk sukker
Salt, peber
 
Flæsket steges af i panden.
Skalotteløge­ne tilsættes og steges gyldne i det afsmel­tede fedt, hvedemel røres i og steges igennem.
Kogevand tilsættes og omrøres til ønsket tykkelse.
Saucen tilsmages med eddike og sukker, salt og peber.


(Bornholmsk familieopskrift)

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarteletter med skinke, ost og spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krebinetter fra det nye køkkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-bacon med løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vegetarisk blomkålssuppe + Bagt ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os