Logo

Gudhjemmadyppa 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g fedt, røget flæsk i terninger
4 hakkede skalotteløg
3 spsk hvedemel
Kogevand fra fisk
2 spsk eddike
2 tsk sukker
Salt, peber
 
Flæsket steges af i panden.
Skalotteløge­ne tilsættes og steges gyldne i det afsmel­tede fedt, hvedemel røres i og steges igennem.
Kogevand tilsættes og omrøres til ønsket tykkelse.
Saucen tilsmages med eddike og sukker, salt og peber.


(Bornholmsk familieopskrift)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her