Logo

Haggish - Whiskypostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Indmad

450 g lever
300 g røget spæk
1 svinehjerte
400 g hakket kalv og flæsk
100 g knækket rugkerner opblødt i whisky og vand natten over
200 g groft havregryn opblødt i mælk
1 stort hakket løg
1 fed hvidløg
salt og peber
1/2 tsk muskatnød
timian

Ingredienserne røres sammen til en fars. Fyldes i smurt raspdrysset form. Bages i vandbad ved 150ºC i 1 1/2 time.

Kål:
Serveres med kogt, hakket hvidkål, der er rørt med hakkede, kogte kartofler, mælk/fløde, muskat, salt og peber.

Server syltede rødbeder til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Peberfrugter med italiensk fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskesteg med chili, kanel og appelsinDen traditionelle flæskesteg får med denne opskrift et pift af chili og kanel, som gør...
• Poulet gris "Basquaise" med jabugo skinke, boudin, ballotine...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MelbasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!