Logo

Hakket kalv og flæsk rørt med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her serveret med cous cous kogt med kanel og laurbær.

til 2 personer

200 g hakket kalv og flæsk
100 g feta ost i tern
2 fed fintsnittede hvidløg
1 stort økologiske æg
frisk basilikum
salt og peber

Tilberedning:
Rør kødet med salt og peber. Tilsæt hvidløg, æg, feta og finthakket basilikum. Sæt to skeer i varmt vand. Form med dem farsen til frikadeller og steg dem i varm olivenolie. Når de er gyldne lægges de i et ovnfast fad og steges færdig i en varm ovn, 200ºC i 5 minutter.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her