
2 løg 
1 spsk olie 
suppe og hamburgerryg fra foregående dag 
2 dl langkornede ris 
1 lille pakke dybfrosne, grønne bønner 
1 ds flåede tomater 
1 porre 
¼ tsk tørret oregano 
250 g champignon 
smør eller margarine 
Tilbehør: flute 
*
Hak løgene og lad dem snurre lidt i olien uden at tage farve. 
Spæd med resten af suppen fra foregående dag, der er blandet med så meget vand, at der i alt bliver 3 dl. 
Tilsæt ris, bønner, afdryppede tomater og porreringe og drys med oregano. 
Læg låg over og lad retten snurre for ganske svag varme i 16-18 minutter - eller til risen er mør. 
Rist imens champignonerne i lidt smør eller margarine, til al væden er borte - og drys dem i den færdigkogte ris sammen med hamburgerryggen, der er delt i små terninger. 
Varm det igennem og server flute til.