4 kalkunmedaljoner (2 cm tykke skiver kalkun-inderfilet)
4 nye porre
2 slanke courgetter
100 g  brødkrumme
30 g  mager bacon, eller 50 g røget skinke i små tern
1 æg
1 spsk  olivenolie
3 spsk  hakket persille
1 dl  cremefraiche 38%
Tænd ovnen på 200°. 
Skær det yderste blad af hver porrer og hæld kogende vand over dem. Lad dem trække 3 min. og hæld vandet fra. 
Hak 50 g porrer fint og skær resten af porrerene og de 2 courgetter i tykke strimler på langs.
Lav en fars af finthakket porrer, bacon, brødkrumme, æg og lidt salt og peber. 
Form 4 medaljoner af farsen og placer dem ovenpå kalkunmedaljonerne. Vikl et porreblad om hver dobbeltmedaljon. 
Sauter dem i olivenolie til de er gyldne på begge sider og sæt dem i ovnen 20 min.
Kom porre- og courgettestrimler i en sauterpande med 1 dl vand eller lys bouillon og lidt salt. 
Kog væden væk under kraftig varme, vend cremefraiche og persille i og varm det igennem.
Server med pillekartofler.