Logo

Kalkunschnitzel med skinke og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Kalkun á la Gordon Bleu)
½ blomkålshoved
75 g små nye gulerødder
dijonsennep
smør
½ bundt purløg
2 kalkunschnitzler
2 skiver skinke
2 skiver ost

Kog et halvt blomkålshoved delt i buketter og 75 g små nye gulerødder skåret i strimler.
Hæld vandet fra når grønsagerne lige netop er møre.
Tilsæt 2 spsk smør, 1 spsk dijonsennep og ½ bundt finskåret purløg.
Bank 2 kalkunschnitzler store og flade med håndroden.
Læg en skive skinke og ost på hver.
Fold sammen og luk med tandstikker
Smørsteg schnitzlerne på panden.
De skal have omkring 5 min. på hver side.
Drys til sidst med lidt salt og peber og servér med grønsagerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her