Logo

Kebab fra Egypten

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g lammekød
125 g røget flæsk
8 småløg eller skalotte løg
8 små faste tomater
8 store laurbærblade
1 spsk Citronsaft
2 spsk olie
groft malet sort peber
Salt

Skær lammekødet i ca.3 cm store terninger og flæsket i ganske tynde strimler. Løgne pilles og halveres på langs.
Tomaterne vaskes, tørres og halveres. Laurbærbladene brækkes i to halvdele.Alle ingredienser sættes skiftevis på 4 store Eller 8 små grill spid.

Citronsaften røres sammen med olien, og Alt pensles grundigt hermed. Drys med rigeligt groft malet peber og ganske lidt salt.
Læg spiddene på den olie penslede grillrist Og grill spiddene i alt 10-12 min. vend dem et par gange under stegningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her