Logo

Kogt hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Timian
Persille
1 kg hamburgerryg
Løvstikke

Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.

Tilsæt krydderierne. Skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter.

Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter. Serveres med kogte blomkålsbuketter, små kogte gulerødder, grønærter og kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her