Logo

Krydret æble-mangochutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 søde æbler
2 mango
2 spsk solsikkeolie
1 tsk spidskommen
1 løg
1 grøn middelstærk chili
50 g rosiner
salt, friskkværnet peber.
 
Rens chilifrugten og finhak den.
Fjern stilke og kernehuse fra æblerne og finhak æblerne.
Klargør løg og skær det i skiver.
Skræl mangofrugten og skær den i mindre, tynde skiver.
Varm olien op i en tykbundet kasserolle, tilsæt spidskommen.
Rør rundt, tilsæt løgringene.
Når de er gyldne kommes æbler, mango, chili og rosiner i.
Lad det simre i 25 min., smag til med salt og peber.
 
Tips: Kan serveres til fx. skinke eller ost eller serveres med brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her