Logo

Krydret skinkeculotte med hasselbackkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Krydret skinkeculotte med hasselbackkartofler
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 50 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer 

# Ingredienser

1 skinkeculotte (650 g)
rosmarin, timian og merian
salt og peber
½ liter bouillon
1 løg
1 porre
smørklatter

Sauce:
3 dl sky fra fadet
jævning fx Maizena

Tilbehør: hasselbackkartofler, kogte bønner og grønt til pynt

* Tilberedning

Gnid skinkeculotten med krydderier, salt og peber.
Kom den i et ovnfast fad og hæld bouillonen ved.
Læg fintsnittet løg og porre i.
Kom smørklatter på culotten og sæt fadet i ovnen ved 225 ºC et kvarter.
Dæmp varmen til 175 ºC og steg yderligere 35 min.
Hæld væden fra fadet over i en lille gryde.
Skum den fri for fedt og jævn.

Hasselbackkartofler:
Skræl kartofler og skær dem knap igennem i tynde skiver.
Sæt dem side om side i et ovnfast fad.
Drys med salt og peber og kom smørklatter på.
Steg kartoflerne sammen med skinkeculotten i 45-50 min.

Krydret skinkeculotte med hasselbackkartofler


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 9.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her