Logo

Kylling gryderet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling (1300-1400g)
100 g kogeflæsk (1 skive)
½ dl cognac
¾ l. rødvin (1 flaske)
½ laurbærblad
2 kviste timian
1 fed hvidløg i skiver
10 skalotteløg
100 g persillerod (1 stk )
250 g champignon
1 bdt hakket persille
2 spsk majsstivelse
½ dl vand
flûtes

Kyllingen parteres i 6-8 stykker.
Flæsket skæres i små terninger, svitses godt i en gryde og tages op.
Kyllingestykkerne brunes i det afsmeltede fedt, fedtet hældes fra.
Cognac hældes over kyllingen og antændes (husk at slukke for
emhætten).
Når flammerne er døet hen, tilsættes flæsk, rødvin, laurbærblad, timian, hvidløg, skalotteløg, salt og peber.
Retten snurrer ca. 30 min., laurbærblad og timiankvist fjernes. Gulerod og persillerod skrælles, skæres i terninger og tilsættes, snurrer yderligere 5 min.
Champignonerne skæres i skiver, svitses på en tør pande og tilsættes
sammen med persille.
Retten jævnes med majsstivelse udrørt i vand og smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her