Logo

Kylling med lufttørret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
50 g fedtholdigt lufttørret skinke
olivenolie
1 fed hvidløg
salt og peber
1 ½ dl hvidvin
1 ½ dl hønsebouillon
 
Del kyllingen i 8 stykker, drys med salt og peber og stil den til side.

Svits skinken i lidt olie til den bruner og tag den op.

Brun kyllingen på alle sider og kom skinken tilbage i gryden.
Tilsæt finthakket hvidløg, vin og bouillon.
Lad kyllingen simre under låg til den er mør.
Tag låget af og lad væden koge ind til halvdelen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her