Logo

Lækker cremet pastaret med skinke og paprika

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta (gerne penne)
250 g skinke i strimler
ostesauce (Karolines mild ostesauce er super)
hakkede løg
paprikastrimler
solsikkekerner
evt frisk hvidløg og chili.
 
Løg, chili, hvidløg og paprikastrimler steges ved jævn varme i lidt olie til løgene er gyldne, dernæst skal skinkestrimlerne i så de er gennemvarmet (ikke stegt), og til sidst tilføjes ostesauce og evt. solsikkekerner.
Lad retten stå og småsimre så smagen træder igennem imens pastaen tilberedes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her