# Ingredienser:
16 mørbradbøffer
8 skiver bacon
4 porrer eller løg i skiver
150 g gorgonzola
3-4 dl piskefløde
1 bundt hakket persille
stærk sennep
salt og peber
smør og olie til stegning
*
Tilberedning:
Stil ovnen på 200 °C.
Løg eller porrer steges i en blanding af smør og olie på en
pande til de er gennemsigtige.
De lægges i bunden af et ovnfast fad.
Bøfferne brunes på panden, krydres med salt og peber, smøres
med sennep, omvikles med
½ skive bacon og lægges ovenpå porrer/løg.
Gorgonzola smeltes sammen med piskefløde på den lune pande.
Persillen tilsættes og saucen hældes over bøfferne.
Fadet sættes i den varme ovn i 20-25 minutter.
Serveres med løse ris eller pasta og flutes.
Tips: Gorgonzola kan erstattes af anden ost fx
kryddersmøreost eller helt udelades.
......................................................