En lækker ret som kombinerer asiatisk teknik med italiensk
krydring. Server med pasta, for at bringe det bedste i begge køkkener frem.
Wokmad • Wokteknikken er god, hvis du vil bevare vitaminerne i grønsagerne.
Forberedelse 20 min. Tilberedning 15 min. 4 Portioner
# Råvarer til Mørbradpande med peberfrugt
450 g mørbrad eller skinkekød
350 g pasta
4 fed hvidløg
1 rødløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 spsk hvedemel
1 spsk olie
1 dåse knuste tomater
1½ dl hønsebouillon
½ dl hakket frisk basilikum
eller 2 spsk tørret basilikum
*
Fremgangsmåde:
1 Kog pastaen efter pakkens anvisninger.
Pil og hak hvidløgsfeddene.
Pil rødløget og skær det i tynde skiver.
Rens peberfrugterne og skær dem i strimler.
Lad pastaen dryppe af og hold den varm.
2 Skær kødet i strimler.
Læg melet i en dyb tallerken og vend kødet rundt, så det
bliver dækket af mel.
3 Opvarm olien i en wok ved jævn varme.
Tilsæt kødet og brun under omrøring, til det ikke længere er
rosa indeni, ca. 3 min.
Læg kødet til side.
4 Kom løg og hvidløg i wokken og brun under omrøring, ca. 4
min.
Tilsæt peberfrugterne og brun yderligere 4 min.
5 Tilsæt tomater og bouillon og giv det et opkog.
Tilsæt kødet og kog under omrøring, til kødet er
gennemvarmt, 2-4 min.
Tilsæt basilikum.
Anret pastaen på tallerkener og øs kød, sauce og grønsager
over.
Server.
Tips & råd
Hvis du laver en større portion, skal du passe på ikke at
fylde for meget kød på ad gangen.
Del det i to portioner, ellers bliver det ikke brunt.
Anvend kun bladene på basilikummen, for kvistene kan være
seje og lidt bitre.
Nip bladene af og kasser kvistene, inden basilikummen
hakkes.
PR. PORTION: Energi: Kcal 423 = kJ 1776
Kulhydrat 57 g Protein 33 g Fedt 7 g (15%) Fibre 2 g