Logo

Melon med spegeskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

½ honning melon
4 skiver spegeskinke eller parmaskinke

Melonen renses for kerner.
Melonen skrælles og skæres i fire både.
Sværen/fedtkanten skæres af spegeskinken.
Hvert stykke melon omvikles med en skive spegeskinke og stykkerne
anrettes på et fad eller portionsvis.
Serveres ret koldt uden noget tilbehør.

Denne meget raffinerede sammensætning af melon og spegeskinke stammer fra Italien, hvor retten selvfølgelig tilberedes med den verdenskendte Parma skinke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her