Logo

Minestrone med persillepesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ fintsnittet løg
½ gulerod skåret i tern
½ porre skåret i tynde skiver
1 spsk selleri skåret i tern
½ stængel bladselleri skåret i skiver
1 flået hakket tomat
½ dl fintsnittet hvidkål
2 spsk snittede grønne bønner
1 skive bacon/letsaltet flæsk
1 tsk olie
3 dl suppe/bouillon
1 spsk makaroni eller ris
1 spsk fine ærter
Salt, friskkværnet peber
Reven parmesanost
 
Gør grønsagerne klar.
Steg bacon i en gryde.
Tilsæt grønsagerne og svits videre i lidt olie.
Tilsæt bouillon og makaroni eller ris.
Kog suppen ved svag varme indtil alt er færdigt.
Drys med ærter og smag til med salt og peber.
Hæld suppen i en suppeskål.
Drys med reven parmesan.
Pynt med stegt bacon og frisk kørvel.
Servér suppen med persillepesto og en skive brød, fx. durumbrød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her