Glatrokken kaldes også Skade. Det er vingerne fra disse rombeformede fladfisk, man spiser. De fanges ikke længere i Kattegat, så man må nok bestille dem hos fiskehandleren. Kødet er imidlertid velsmagende og man kan i dag støde på det i skaldyrssalater som fyld.
 
600 g skadevinger (rokkevinger)
8-12 skiver letsaltet flæsk 
Fedtstof 
Hvedemel 
Mælk 
Sennepspulver 
Kærnemælk 
Tilbehør: Kartofler eller rugbrød 
 
Skadevingerne koges i letsaltet vand i ca. 20 min., til de er møre. 
De skæres i mindre stykker. 
Flæskeskiverne steges på panden. 
De kogte skadevinger kommes ved og ristes let. 
Der laves en hvid sauce af mælk, hvedemel og fedtstof. 
Sennepspulveret røres ud i lidt kærnemælk og dette tilsættes mælkesaucen. Sennepssaucen hældes over kød og fisk. 
Pandeskade spises med kogte kartofler eller brød.