Giv et par schnitzler et frisk twist med parmesanost og
persille i paneringen.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen..
#
2 skinkeschnitzler á 150 g
1 bundt persille
1 stykke parmesanost
½ sammenpisket æg
1 tsk + 3 spsk hvedemel
½ dl mælk
muskatnød
salt og peber
25 g smør
1-2 spsk olie
Tilbehør:
2-3 tomater
300 g broccoli
250 g frisk pasta
evt. lidt pesto
*
SKYL og hak persillen.
Riv parmesanosten, så der er 2 spiseskefulde.
PISK ægget sammen med 1 tsk mel, 2 spsk friskrevet
parmesanost, mælk og 2 spsk hakket persille. Krydr med revet muskatnød, salt og
peber.
VEND kødet i mel krydret med salt og peber og derefter i
ostedejen.
Steg schnitzlerne på en varm pande med smør/olie ca. 3 min.
på hver side.
SKÆR tomaterne i halve og steg dem på panden.
Del broccolien i buketter og damp dem 3-5 min. i lidt vand
med lidt salt og olie.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
SERVER parmesanschnitzlerne med stegte tomater, dampede broccolibuketter
og friskkogt pasta evt. vendt med lidt pesto.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin