Denne ret tilberedes
nemt med blot et blus - perfekt i sommerhus eller på camping.
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet (4 personer)
#
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg
(finthakket)
3 spsk olie
2 knolde fennikel
(fintsnittet)
2 squash
(fintsnittet)
50 g pinjekerner
200 g kogt eller
lufttørret skinke
300 g tørret pasta
Tilbehør: brød og
parmesanost
*
Steg finthakket løg
og hvidløg bløde i en gryde med olie.
Tilsæt fintsnittet
fennikel, krydr med salt og peber og lad det simre under omrøring 5 min.
Tilsæt fintsnittet
squash og pinjekerner og lad det simre 5 min. mere - spæd evt. med lidt vand om
nødvendigt.
Skær skinken i brede
strimler og vend dem i grønsagerne.
Tag gryden af var-
men.
Kog pastaen efter
pakken s anvisning og hæld den på et dørslag.
Varm hurtigt
grønsagerne igennem og vend pastaen i.
Server straks med
brød og parmesan.
TIPS: Tilsæt evt en
håndfuld friskhakket persille eller andre friskhakkede krydderurter. Erstat evt
skinken med sardiner i olie.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin