Logo

Pirogger special

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse pirogger med gulerod, hamburgerryg og ost kan blandt andet bruges som frokostret sammen med en lækker blandet salat. Eller brug dem som forret. De er fryseegnet.

 

Dej:
25 g gær
2 dl lunken vand
1 æg
1 spsk olie
½ tsk salt
50 g revet gulerod
75 g rugmel (1 ½ dl )
300 g hvedemel (6 dl )
 
Fyld pr. stk
1 tynd skive hamburgryg
1 skive ost 30+
½ minimajs
2 tynde tomatbåde
Til pensling: ylette

*
 
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt de øvrige ingredienser.
Ælt dejen sammen og lad den hæve tildækket i ca. 30 min.
Del dejen i 16 lige store stykker.
Rul hvert enkelt stykke ud , så det har størrelsen af en desserttallerken.
Læg fyldet på pg pensl kanten med ylette.
Fold dejen sammen om fyldet og luk med en gaffel.
Pensl piroggerne med ylette.
Bag dem ved 225° i ca. 15 min.
Kan serveres som frokostret sammen med en blandet salat.

 
Tips: Er fryseegnet. Kan også laves i mindre størrelser (nedsat bagetid).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her