Logo

Porre-broccolitærte på pastabund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g pastaskruer
150 g kogt skinke i tern
3 porrer eller 1 stk broccoli
3 æg
2 ½ dl piskefløde
3-4 stk hvidløg
100 g revet ost.
Salt, peber
 
Den kogte og afdryppede pasta lægges i et smurt, ovnfast fad.
Porrerne skæres i pæne stykker og koges let.
Porrer og skinke lægges over.
Æg, fløde, hvidløg, salt og peber piskes sammen, og osten blandes sammen.
Æggeostemassen hældes over fyldet, og tærten sættes i en 180ºC varm
ovn i 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her