Logo

Provencalsk salat med kogt skinke og champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille selleriknold
1 selleritop
3 julesalat
1 kogt rødbede
¾ dl viniagrette
1 spsk dijon sennep
100 g kogt skinke
50 g champignon
2 syrlige æbler
3 spsk mayonnaise
2 kogte kartofler i skiver
1 spsk hakket bredbladet persille
Kørvel - estragon

Bland selleri, julesalat og rødbede ( det hele juliennestrimlet ) med dressingen og lad det trække en time.
Bland så skinke, svampe ( stegt i strimler ) og æbler ( fint revet ), tilføj mayonnaise og hæld salaten i en ren skål.
Læg skiftevis kartoffelskiver og rødbedeskiver langs kanten som pynt og drys urterne over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her