Logo

Pyt-i-pande Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

rester af ribbenssteg, kam eller skinke

½ hvidkålshoved

3 løg

3 spsk sennep

¼ l piskefløde

1 bdt persille

revne, rå grønsager, fx. gulerødder og selleri

et par spsk smør eller olie

salt og peber

 

Kødet skæres i små tern, som ristes ved stærk varme på en tør pande.

Hvidkål og løg ristes for sig selv i smør eller olie i små 10 min.

Kødet kommes ved og varmes godt igennem.

Fløde og sennep tilsættes og varmes godt igennem.

Rør godt undervejs i 5-­10 min.

De revne, rå grønsager vendes lige i til sidst.

Smag til med salt og peber og klip persille henover.

Serveres sammen med frisk, sprød salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her