Logo

Rabarberflæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g røget flæsk
250 g rabarber
Sukker
 
Rabarberne skæres i små stykker og flæsket skæres i ski­ver.
Flæsket steges og lægges til side.
Rabarberstykkerne steges møre i flæskefedtet og drysses med sukker.
Rabarberflæsk serveres i fad skiftevis med en skive flæsk og lidt rabarberstykker.
 
Rabar­ber finder faktisk først vej til Fyn i sidste halvdel af 1800­tallet, men ret hurtigt kom­mer de med i madlavningen fra den tid. Denne ret stam­mer fra Nr. Broby, Sydfyn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her