Logo

Ribbensteg i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ribbensteg i airfryer 

 
Du har ikke fået stegt ribbensteg, før du har fået det stegt fra en airfryer. den er klargjort på 5 minutter og på bordet på en time – og sværen er sprød!
5 min forberedelse. 55 min kogetid. 4 portioner

 
# Ingredienser
1 kg svine-ribbensteg uden ben, sværen ridset (se tips)
2 tsk havsaltflager
olie spray

 
* Tilberedning
Forvarm airfryeren til 200 °C i 3 min.
Dup ribbenstegen tør med køkkenrulle. Gnid salt ind i svær.

 
Læg ribbenstegen i airfryer-kurven og spray med olie.
Indstil timeren til 25 min og kog indtil sværen krakelerer.
Reducer temperaturen til 160 °C.
Indstil timeren til 30 min og kog indtil ribbenstegen er mør og gennemstegt.

 
Tips:
Hvis tiden tillader det, læg svinekød på en bakke, utildækket,
i køleskabet i op til 2 dage for at tørre sværen ud.
Hvis sværen begynder at blive for brun under tilberedningen,
skal den dækkes med folie.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her